Înștiințare legală 

 

Identificarea titularului paginii Web:

Titularul acestei pagini Web este AC MARCA ROMANIA S.R.L. (în continuare, AC Marca), cu

RO24325239 și cu sediul social în București, str Pajurei, nr 2B, etj 3, apt 60, sector 1.

 

Proprietate intelectuală și industrială:

Designul, logourile, mărcile și celelalte semne distinctive care apar în pagina Web aparțin exclusiv AC Marca și sunt protejate de drepturile corespunzătoare de proprietatea intelectuală și industrială.

 

Linkuri către paginile web ale terților:

Pagina web a AC Marca poate conține linkuri către pagini web a unor terți. AC Marca nu este responsabilă pentru conținutul acestora motiv pentru care orice risc derivat din utilizarea lor va fi exclusiv responsabilitatea utilizatorului.

De asemenea, AC Marca nu este responsabilă de legalitatea paginilor web a terților din care se poate accesa această pagină Web.

 

Responsabilitatea conținuturilor:

AC Marca, în calitate de titular al acestei pagini Web, își rezervă dreptul de a realiza, fără a anunța în prealabil, modificări în cadrul acesteia, cu scopul de a menține actualizate informațiile sale, adăugând, modificând, corectând sau eliminând conținuturile publicare sau designul său.

AC Marca nu va fi responsabilă de utilizarea pe care terțe persoane o vor da informației publicate în această pagină Web și nici pentru daunele sau pierderile suferite de orice utilizator cu privire la informația conținută în această pagină Web.

 

Reproducerea conținuturilor:

Se interzice reproducerea totală sau parțială a conținuturilor publicate în această pagină Web.

 

Legea aplicabilă:

Legea aplicabilă în caz de dispută sau conflict de interpretare a termenilor care formează această înștiințare legală, precum și orice alt aspect relaționat cu serviciile prezentei pagini de internet, va fi legea română.