Eşti aici

Bucătăria este una dintre cele mai aglomerate zone din casă, existând o cantitate considerabilă de microbi periculoși, cum ar fi Listeria sau Salmonella.

Bucătăria

Bucătăria este una dintre cele mai aglomerate zone din casă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care, aici, putem găsi o cantitate considerabilă de microbi periculoși, cum ar fi Listeria sau Salmonella, care pot provoca așa-numita intoxicație alimentară.

Suprafețele care vin în contact cu mâinile sau alimentele sunt, de asemenea, purtători majori. Pe acestea, se strâng și se împrăștie toate tipurile de germeni din toată casa. Gândiți-vă o clipă numai la toate suprafețele și obiectele care vin în contact cu mâinile dumneavoastră și, apoi, cu alimentele: clanțe, tigăi, cada, telefoanele, tocătoarele, frigiderul, ustensilele de gătit...

Dacă mâinile noastre și aceste suprafețe nu sunt îngrijite în mod corespunzător, este foarte probabil ca întreaga familie să fie infectată. Acesta este motivul pentru care SANYTOL a dezvoltat agenți de curățare dezinfectanți fără clor: aceștia nu sunt agresivi cu dumneavoastră sau cu mediul înconjurător. Aceste produse au fost concepute special pentru a lupta împotriva microbilor și pentru a evita propagarea lor în cadrul casei dumneavoastră.