SANYTOL ne preocupă în mod special bunăstarea și sănătatea consumatorilor noștri; acestea sunt principalele obiective ale societății.

Ce este Sanytol?

Sanytol a fost dezvoltat inițial pentru profesioniștii care lucrează în spitale. Astfel, marca SANYTOL este preocupată în special de bunăstarea și sănătatea consumatorilor săi: acestea sunt principalele obiective ale companiei.

Politica „Fără clor” adoptată de SANYTOL garantează confortul și bunăstarea întregii familii; oferă soluții extrem de eficiente. Există un produs pentru orice necesitate; curățarea și dezinfectarea casei dumneavoastră nu au fost niciodată atât de simple și sigure!

Gama noastră de produse include de la produse universale la produse foarte specifice. SANYTOL le oferă clienților răspunsuri la orice ar putea cere aceștia: produse dezinfectante pentru mâini; produse dezinfectante multifuncționale pentru bucătărie, baie, pardoseli și suprafețe, încălțăminte și rufe; produse de purificare a aerului, etc. Vreți să aflați mai multe? Vizitați gama noastră completă de produse [link].