SANYTOL vă oferă cele mai eficiente produse pentru a vă menține casa curată și familia în siguranță.

Pardoseli & suprafețe

Casa este unul dintre locurile căruia oamenii ar trebui să-i acorde mai multă atenție atunci când vine vorba de igienă și contaminarea microbiană, fiind esențială în societățile în care oamenii petrec peste 75% din timpul lor în interior.

Dezinfecția corespunzătoare a casei dumneavoastră cu produsele potrivite înseamnă a avea grijă de bunăstarea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. Suprafețele care vin în contact cu mâinile, alimentele și încălțămintea sunt predispuse la contaminarea cu microorganisme externe nedorite care pot provoca multiple boli de piele și respiratorii. Suprafețele care vin în contact cu mâinile și alimentele sunt vectori puternici pentru contaminarea încrucișată deoarece adună toate tipurile de germeni. Pardoselile și covoarele sunt, de asemenea, posibili vectori prin faptul că vin în contact cu pantofii, sursă de contaminare externă (scuipat, excremente...).

O clasificare recentă dezvăluie patru tipuri de pericole de contaminare:

  1. Camerele umede sau anumite obiecte, cum ar fi sifoanele, chiuvetele, canalele de scurgere etc. în care microbii pot prolifera cu ușurință. Cu toate acestea, decontaminarea regulată este suficientă pentru a limita riscul microbian.
     
  2. Articolele utilizate pentru curățarea corporală, fie a casei, cum ar fi bureți, covoare, mănuși, prosoape etc. vor acumula, de asemenea, o cantitate enormă de germeni. Aceste articole ar putea fi considerate printre cei mai relevanți purtători de contaminare încrucișată deoarece întreaga familie le folosește în fiecare zi. Ca urmare, trebuie să fie curățate zi de zi.
     
  3. Suprafețele care vin în contact cu mâinile sau alimentele sunt, de asemenea, sursă de infectare. Dacă mâinile noastre și aceste suprafețe nu sunt îngrijite în mod corespunzător, este foarte probabil ca întreaga familie să fie infectată.
     
  4. Alte suprafețe: acest ultim tip include pardoselile, covoarele, suprafețele din sufragerii, dormitoare, mobilierul și alte tipuri de obiecte mai puțin expuse contaminării.