Politica REACH 

Ce este REACH?
REACH este regulamentul european privind înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice (singure sau în preparate și produse). Acesta a intrat în vigoare la data de 1 iunie 2007 și obiectivul său principal este de a proteja sănătatea umană și mediul, de a stimula inovația și competitivitatea industriei chimice europene.

Pregătiți pentru REACH
REACH este, până la ora actuală, cel mai complex regulament implementat în Europa și se bucură de toată atenția industriei chimice, atât din Europa, cât și la nivel mondial. De aceea, îl considerăm o prioritate, monitorizând progresul său legislativ încă de la început și pregătindu-ne pentru a asigura gestionarea optimă a acestuia.

Cu acest obiectiv în minte, am realizat un inventar aprofundat al tuturor substanțelor pe care le folosim și am luat legătura cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că îndeplinesc toate cerințele prezentului regulament în intervalul de timp stabilit.

În plus, după cum se prevede în REACH, ne-am propus să continuăm menținerea unei comunicări fluide de-a lungul lanțului de aprovizionare pentru a ne asigura că toate utilizările produselor noastre și scenariile de expunere asociate proceselor noastre sunt reflectate în fișele de securitate ale materiilor prime pe care le folosim.

Date de contact pentru REACH 
Pentru orice alte probleme legate de REACH, vă rugăm să luați legătura cu noi la următoarea adresă de e-mail: reach@grupoacmarca.com.
 

LINK-URI UTILE: 

AEPC (Agenția Europeană pentru Produse Chimice): http://echa.europa.eu/ 
Centrul REACH în Spania: http://reachinfo.es/centroreach/index.php 
Biroul European pentru Produse Chimice: http://ecb.jrc.ec.europa.eu/reach/
Centrul REACH: http://www.reachcentrum.eu/
Conformitate REACH: http://www.reach-compliance.eu/