Alergii

Păstrarea unei atmosfere dezinfectate, curate și proaspete contribuie la reducerea riscului de manifestare a simptomelor alergice.
O alergie este reacția sistemului imunitar la anumite plante, animale, alimente, mușcături de insecte sau alte lucruri.

Cele mai comune alergii

O alergie este reacția sistemului imunitar la anumite plante, animale, alimente, mușcături de insecte sau alte lucruri. Prevalența bolilor alergice cum ar fi astmul, rinita, anafilaxia etc. crește în mod dramatic la nivel mondial atât în țări dezvoltate, cât și în țări în curs de dezvoltare. Această creștere este deosebit de problematică la copii, care sunt cei mai afectați de tendința de creștere din ultimele două decenii. Se estimează că unul din trei europeni suferă de o alergie. 

 

Alergiile pielii și cele respiratorii sunt cele mai frecvente și pot să apară din cauza unor factori foarte obișnuiți.

Acesta este motivul pentru care ...

Alergiile pielii și cele respiratorii sunt cele mai frecvente și pot să apară din cauza unor factori foarte obișnuiți, cum ar fi contactul cu sau expunerea la praf, părul de animale, acarienii de praf, polen și suprafețe curățate necorespunzător etc. Unele dintre simptomele provocate de o reacție alergică sunt: eczemele, înroșirea, astmul și rinita alergică. Pentru a soluționa problema alergenilor din casele noastre, trebuie să folosim produsele potrivite. Pentru situațiile în care, în casă, există copii mici, SANYTOL vă oferă o gamă largă de produse hipoalergenice eficiente pentru întreaga familie.