Casa dumneavoastră

           Rufele                                                               Odorizatoare cameră

 

Bucătăria este una dintre cele mai aglomerate zone din casă, existând o cantitate considerabilă de microbi periculoși, cum ar fi Listeria sau Salmonella.

Bucătărie

Bucătăria este una dintre cele mai aglomerate zone din casă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care, aici, putem găsi o cantitate considerabilă de microbi periculoși, cum ar fi Listeria sau Salmonella, care pot provoca așa-numita intoxicație alimentară. 

Style
Two columns
Boli de piele, infecții respiratorii… Multiple boli pot fi provocate, printre altele, de pardoseli de băi dezinfectate necorespunzător.

Baie & WC

Umiditatea din aer, temperatura ambiantă ridicată și reziduurile organice stimulează proliferarea microbilor. Mucegaiul și ciupercile, care lasă urme negre, sau bacteriile se dezvoltă în baie sau pe perdeaua de la duș și pot provoca reacții alergice.

SANYTOL vă oferă cele mai eficiente produse pentru a vă menține casa curată și familia în siguranță.

Pardoselile & suprafețele

Suprafețele care vin în contact cu mâinile și alimentele sunt vectori puternici pentru contaminarea încrucișată deoarece adună toate tipurile de germeni. Pardoselile și covoarele sunt, de asemenea, posibili vectori prin faptul că vin în contact cu pantofii, o sursă de contaminare externă.

Style
Two columns
Știați că riscul microbian și mirosul neplăcut generate de bacterii pot persista chiar și după ce v-ați spălat hainele?

Rufele

Pentru a reduce consumul de energie, unii oameni au tendința de a spăla la o temperatură scăzută și de a reduce cantitatea de lichid de spălare. 

Style
Two columns
Pentru a spori calitatea aerului din casele noastre, ar trebui să dăm cu aspiratorul și cu mopul folosind produse neagresive de dezinfecție.

Odorizante de cameră și arome

Camerele ar trebui să fie aerisite cel puțin o dată pe zi, în special cele folosite timp de multe ore (dormitoare, bucătărie, etc.). Pentru a spori calitatea aerului din casele noastre, ar trebui să dăm frecvent cu aspiratorul și mopul pe suprafețele mari folosind produse neagresive, dar eficiente.

Style
Two columns
Dezinfectați-vă bucătăria, baia, pardoselile și hainele și păstrați curat aerul din casă folosind gama de produse neagresive SANYTOL.