De ce să dezinfectăm?

În 2050, vor fi aproximativ 9,5 miliarde de locuitori pe Pământ, ceea ce înseamnă 90 de milioane de oameni în plus pe an.
<h2 class='h2title'>In 2050...</h2>

In 2050...

S-a prezis că vor fi 9,5 miliarde de oameni pe planetă în 2050, mai mult cu aproape 90 de milioane de persoane pe an. Această creștere a populației merge mână în mână cu sporirea riscului microbian. Schimbarea stilului de viață accentuează, de asemenea, riscul de contaminare zilnică.

<h2 class='h2title'>Cine este mai vulnerabil?</h2>?

Cine este mai vulnerabil?

Oricine poate contracta orice infecție, dar unele persoane sunt mai expuse decât altele: Sugarii, Persoanele în vârstă sau bolnave, Femeile însărcinate.

<h2 class='h2title'>Dacă aveți animale de companie acasă</h2>

Dacă aveți animale de companie acasă

Animalele de companie (pisici, câini, cobai, peștișori aurii...) fac parte din viața noastră de zi cu zi. Ele locuiesc în casele noastre și dorm, uneori, în patul nostru. Dar animalele de companie pot fi purtătoare de mulți agenți patogeni sau alergeni care pot provoca boli dăunătoare pentru oameni. De asemenea, prezența unui animal acasă presupune anumite reguli elementare de igienă, pentru animalul de companie însuși, pentru familie și pentru locul în care trăiesc.