Cine suntem?

Cine suntem?

Sanytol, expert în dezinfecţie.

Pentru a vă ajuta să păstraţi locuinţa sănătoasă şi curată, SANYTOL vă însoţeşte de mai bine de 25 de ani, cu o gamă inovatoare de produse destinate igienei locuinţei, îmbrăcăminţii şi a mâinilor.

Experienţa în serviciul marelui public

Totul a început în 1994, când marca SANYTOL, dezvoltată în colaborare cu o serie de specialişti în dezinfecţie în mediul spitalicesc, apare pe piaţă cu 5 produse care răspund expectativelor de sănătate şi siguranţă ale consumatorilor. Fiindcă nu conţin clor, aceste produse sunt o garanţie pentru securitatea şi sănătatea întregii familii.

De atunci încoace, SANYTOL nu a încetat să inoveze, în scopul de a propune produse din ce în ce mai eficiente şi adaptate la necesităţile consumatorilor.

Gama SANYTOL oferă în prezent o amplă selecţie de soluţii eficiente şi practice pentru curăţenie şi dezinfecţie: de la dezinfectantul pentru îmbrăcăminte la produsul anticalcar pentru camera de baie, la produsul degresant pentru bucătărie sau inclusiv până la gelul hidroalcoolic, veţi găsi, cu toată siguranţa, produsul care se adaptează cel mai bine necesităţilor dv., îndeosebi pentru că familia se măreşte în mod continuu.
SANYTOL nu a încetat să inoveze, în scopul de a propune produse din ce în ce mai eficiente şi adaptate la necesităţile consumatorilor.