Garanţia sanytol

Sănătate

Pentru SANYTOL, sănătatea consumatorilor noştri se află, dintotdeauna, în centrul preocupărilor noastre.

06_icon-2c

Elimină microbii

Cea mai mare parte a produselor SANYTOL elimină din bacterii, ciupercile şi virusurile testate* pentru protejarea sănătății..

A curăţa nu înseamnă a dezinfecta! Într-adevăr, rodusele de curăţenie clasice permit eliminarea murdăriei vizibile, dar nu a celei invizibile: microbii. Din acest motiv, SANYTOL vă propune de mai bine de 20 de ani o serie de formule care elimină bacteriile, ciupercile şi virusurile prezente pe suprafeţe, pe îmbrăcăminte şi pe mâini. Eficienţă maximă pentru un mediu sănătos! 

03_icon-2c

Testat dermatolgic

Puteţi găsi în gama SANYTOL produse testate dermatologic , precum Dezinfectantul Multisuprafețe, Detergentul Dezinfectant pentru Pardoseli şi Suprafeţe sau Şerveţelele Multisuprafețe. 

Dacă aveţi pielea sensibilă, SANYTOL vă propune totodată o serie de produse . Aceste produse sunt testate sub controlul dermatologilor pe voluntari cu piele sensibilă. În cazul gamei SANYTOL pentru igiena mâinilor sau detergenţii din cadrul formulei PROTECŢIE, care au obţinut certificarea ECARF (Fundaţia Europeană de Cercetare a Alergiilor).

02_icon-2c

Fără clor

Datorită formulei fără clor, produsele SANYTOL nu decolorează, nu pătează materialele textile şi respectă suprafeţele lavabile. În mod contrar faţă de ceea ce se întâmplă în cazul clorului, nu emană vapori în contact cu alte produse şi nu îşi pierd eficienţa fiind supuse la temperaturi mari. Eucalipt, Pomelo, Flori Albe… produsele SANYTOL lasă un parfum plăcut în locuinţa dv.

Eficienţă

SANYTOL este totodată un laborator de cercetare dedicat dezvoltării şi îmbunătăţirii produselor. Datorită acestei experienţe, produsele SANYTOL oferă o eficienţă maximă la curăţenie şi dezinfecţie, pentru a obţine o igienă perfecta a locuinţei dumneavoastră.
05_icon-2c

Curăţenie

Cu SANYTOL s-a terminat munca dublă. În mod contrar faţă de ceea ce se întâmplă în cazul clorului, care doar dezinfectează, produsele SANYTOL au o eficienţă demonstrată cu privire la orice tip de murdărie: grasime, calcar, resturi de săpun… Veţi găsi cu siguranţă produsul pe care îl căutaţi, pentru a obţine suprafeţe curate şi strălucitoare cu un singur gest

06_icon-2c

Dezinfecţie

Toate formulele SANYTOL sunt testate într-un Laborator de Microbiologie independent, conform normelor europene de dezinfecţie în vigoare. Aceste norme sunt “examene de admitere”, care măsoară eficienţa produselor în o serie de condiţii foarte concrete. Pentru validarea acestei eficienţe, trebuie să elimină bacteriile, ciupercile și virusurile testate*, care este reprezentativă în ce priveşte o anumită concentraţie şi într-un interval de timp determinat

Responsabilitate socială şi de Mediu înconjurător

Pe lângă exigenţele de calitate, SANYTOL se angajează să reducă impactul produselor sale de-a lungul ciclului de fabricaţie, utilizare şi distrugere.
09_icon-2c

Fabricaţie cu simţul răspunderii

  • Locurile noastre de fabricaţie au certificatul ISO 9001 (Calitate), ISO 14001 (Mediu Înconjurător), OHSAS 18001 (Sănătatea şi Securitatea muncii).
  • Materiile noastre prime sunt în conformitate cu noul regulament REACH.
  • Nu facem teste pe animale.
10_icon-2c

Controlul energiei

  • Controlăm consumul de energie (gaz, apă, electricitate) în locurile noastre de producţie
  • Avem o politică de clasificare şi valorificare a reziduurilor.
08_icon-2c

Cu privire la utilizator

  • SANYTOL îşi dezvoltă produsele într-un ritm de îmbunătăţiri continue pentru a reduce cât mai mult posibil alergenii şi pentru a selecţiona ingrediente mai respectuoase faţă de mediul înconjurător, de exemplu, cu unele formule fără fosfaţi sau reziduuri chimice agresive.
  • Produsele noastre sunt eficiente începând de la 20ºC pentru a limita consumul de energie.
  • SANYTOL vă pune la dispoziţie un serviciu de asistenţă pentru consumatori de luni până vineri, între orele 9 – 12, pentru a vă consilia în cel mai bun mod posibil cu privire la utilizarea produselor.