Cum se curăţă şi dezinfectează podelele din parchet?

Podelele sunt o zonă în care se acumulează o cantitate de bacterii enormă, datorită contactului direct cu talpa încălţâmintei, cu animale sau prin contaminare ambiantă. De aceea, pe lângă curăţenia obişnuită cu apă şi detergenţi de curăţat, este necesară o dezinfecţie periodică, în special dacă avem copii mici sau animale domestice, care se află în contact continuu cu solul.

Cu toate acestea, podelele delicate precum cele din parchet sau parchet laminat, trebuie să fie tratate cu produse care să nu fie agresive şi să nu dăuneze aspectului acestora, să-l matizeze sau să-l usuce.

De aceea, Sanytol este opţiunea perfectă pentru a curăţa şi dezinfecta fără clor, deoarece elimină până la 99,9% din germeni şi respectă suprafeţele, inclusiv pe cele mai delicate.

Sanytol Produs pentru Curăţat Locuinţa elimină fără efort murdăria şi, în acelaşi timp, dezinfectează în profunzime, astfel încât economiseşti timp fiindcă nu trebuie să cureţi îninte de a dezinfecta. Se poate utiliza atât pe podele cât şi pe suprafeţe şi, deoarece nu conţine clor, este apt pentru parchet, uşi din lemn, marmură, granit etc. …. În plus, lasă un miros curat foarte plăcut în toată camera.

Este extrem de eficient împotriva celor mai frecvente bacterii, cum ar fi Staphylococcus sau E-coli și a celor mai frecvente ciuperci de uz casnic, cum este cea care provoacă candida sau mucegaiul pe legume. În plus, a fost testat și pentru eficacitatea împotriva virusului gripal A H1N1.