SANYTOL, expertul în dezinfectare fără înălbitori, elimină bacteriile, ciupercile și virusurile testate.

Dezinfectant Ultradegresant Bucătărie

Descriere

Dezinfectant degresant pentru bucatarie Sanytol. Bucataria este un loc favorabil dezvoltarii bacteriilor. Utilizarea unui dezinfectant asociat curațarii este singura modalitate de a preveni in mod eficient proliferarea microbilor, cu formula sa cu acțiune tripla fara clor, elimina 99,9% din microorganisme. Indeparteaza eficient urmele de grasime si reziduuri incorporate.

Caracteristici

Elimină bacteriile, ciupercile și virusurile testate*
Elimină bacteriile, ciupercile și virusurile testate*
Tehnologie activa a pielii care dizolva crustele si arde grasimea
Tehnologie activa a pielii care dizolva crustele si arde grasimea
Fara reziduuri agresive
Fara reziduuri agresive
Fara clor
Fara clor
Potrivit pentru suprafețele in contact cu alimentele
Potrivit pentru suprafețele in contact cu alimentele
Testat dermatologic
Testat dermatologic

Potrivit pentru

  • Pentru blaturi, chiuvete, frigidere, mese, cuptoare cu microunde, cosuri de gunoi
  • Pentru sobe, hote, plite, cuptoare si gratare

Sfaturi de utilizare

Pentru dezinfectare, pulverizați direct pe suprafața de curațat de la o distanța de 20 cm. Pentru a indeparta grasimea incrustata, lasați-o sa acționeze cateva minute. Stergeți cu un burete curat, umed. Nu este nevoie sa clatiți.
Intotdeauna testați pe o parte ascunsa inainte de utilizare. Nu utilizați pe suprafețe tratate impotriva amprentelor digitale, alama, cupru, lemn natural, ustensile de bucatarie sau alimente. Pentru suprafețe de marmura sau calcar, aplicați produsul cu un burete umed si clatiți dupa 5 minute.
Folosiți cu atenție. Inainte de utilizare, citiți eticheta si informațiile despre produs.

Acest produs este conceput pentru a îndepărta în mod eficient

Formulele SANYTOL sunt testate intr-un laborator de microbiologic si respecta atat standardele AFNOR cat si cele europene pentru eficacitatea antimicrobiana. Ele garanteaza o igiena perfecta si sunt active in: „

Bacteriile

Bacteriile

Bacteriile (Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa i Salmonella enterica) confrom norme 13697 (5 min).

Ciupercile

Ciupercile

Fungi (Candida albicans i Aspergillus niger conform standardului), conform norme EN13679 (15 min).

Virusurile

Virusurile

Virusului gripal A(H1N1), virusului Herpes simplex tip 1, Coronavirusului uman 229E, SARS-CoV-2 in conformitate cu metdologia descrisa de EN14476 standard (5 min)