Curăţenia locuinţei cu animale de companie

În ziua de azi, animalele de companie au devenit un membru în plus al familiei, şi tot mai multe case se bucură de prezenţa vreunui animal simpatic.

Cu toate acestea, noastre animalele noastre de companie pot fi neglijente uneori şi pot urina în locuri nepotrivite, cum ar fi pe canapea, covor sau direct pe jos.

Cu siguranţă că ai văzut în vreo ocazie ce dificil este să elimini mirosul de urină al animalului tău de companie (câine, pisică…) şi, dacă nu este aşa, în orice zi poate sosi momentul în care va trebui să faci faţă situației respective. Trebuie să ţii cont că folosirea unor produse cum ar fi clorul sau amoniacul pot incita pisicile să urineze în locul unde s-a aplicat produsul, de aceea poate fi recomandabilă limitarea utilizării acestora.

It is very important to eliminate the urine remains as soon as possible, to avoid leaving any type of stain or bad smell.

Es foarte important să elimini resturile de urină cât mai repede, pentru a evita să rămână orice tip de pată sau resturi de miros neplăcut. Pentru eliminarea bacteriilor care cauzează mirosul neplăcut datorită resturilor de urină, în primul rând trebuie să se frece cu o cârpă umezită în apă şi detergent, şi apoi să se elimine excesul de umiditate cu o cârpă uscată. Odată făcut acest lucru, Aerosolul 2 în 1 Sanytol este perfect pentru a acţiona direct asupra sursei de miros, datorită formulei sale care dezinfectează şi curăță, eliminând complet mirosurile neplăcute şi lăsând totodată un parfum plăcut. Datorită formatului său tip aerosol, îl vei putea aplica direct pe canapele şi covoare, respectând întotdeauna distanţa de pulverizare.

Datorită acestui aerosol, pe lângă faptul că face să dispară mirosul puternic de urină, îl vei putea pulveriza în aer şi, cu aceasta, vei elimina mirosul de animal care poate fi prezent în locuinţe, în pofida bunei întreţineri a animalului tău de companie cu băi şi spălări obişnuite.

Casa ta va fi lipsită de bacterii și mirosuri neplăcute, în ciuda micului incident pe care îl poate avea animalul tău de companie, iar în cameră va fi un miros plăcut.