Protejați-vă casa și pe cei dragi de microbi

Microbii sunt peste tot în jurul nostru, iar curățenia nu este suficientă pentru a scăpa de ei. Ar trebui să dezinfectați în mod regulat pentru a vă păstra casa în siguranță.

După o curățenie temeinică, este o plăcere să te uiți în jur și să vezi că totul este la locul lui, niciun fir de praf, parchetul strălucitor și nici urmă de grăsime în bucătărie sau mirosuri neplăcute în chiuvetă. Dar atenție, curățenia nu înseamnă neapărat o casă fără microbi.

Chiar dacă nu îi puteți vedea, există microbi acolo unde nici nu vă așteptați: pe jos, in bucătărie, în baie. Deși mulți nu sunt dăunători pentru sănătatea noastră, alții pot provoca boli precum virusurile gripale sau bacterii precum salmonela sau E.coli.
Pentru a vă proteja familia împotriva acestor oaspeți nepoftiți, nu sunt suficiente nici curățenia și nici măcar igienizarea! Trebuie să dezinfectați în mod regulat casa pentru a elimina bacteriile și virusurile, pentru a crea un mediu sigur și sănătos.

Deci, care sunt diferențele dintre curățare, igienizare și dezinfectare?

Curățarea: îndepărtează praful și murdăria de pe suprafețe.
• Igienizarea: se referă la îndepărtarea murdăriei și impurităților de pe suprafețe. Acest proces, deși reduce numărul de germeni , nu îi elimină complet, potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC).
Dezinfectare: constă în distrugerea microorganismelor dăunătoare care pot provoca boli.

Alegerea produsului potrivit pentru curățare și dezinfectare nu este tocmai ușoară. Majoritatea produselor de uz casnic doar curăță, în timp ce unele produse dezinfectante necesită curățarea prealabilă a suprafeței. Sanytol, expertul în dezinfectare fără clor, se remarcă prin gama sa largă de produse de curățare dezinfectante. Printre acestea, dezinfectantul universal Sanytol care oferă următoarele beneficii:

• Doi pași într-unul. Spre deosebire de clor sau alți dezinfectanți, care necesită curățarea în prealabil a suprafețelor pentru a fi eficiente, Sanytol curăță și dezinfectează dintr-un singur gest.
• Formulă neagresivă. Formula este testată dermatologic, nu necesită folosirea unor mănuși (neafectând pielea), și respectă cele mai delicate suprafețe, precum lemnul natural, deoarece nu lasă pete și nu deteriorează materialele.
• Universal. Ideal pentru toate zonele casei, în special pentru bucătărie (blaturi, chiuvete, mese, frigidere) și baie (WC, dușuri, chiuvete)
Lasă un parfum proaspăt plăcut. Disponibil cu aromă de eucalipt, grapefruit și mere verzi.

Mai mult, dezinfectantul universal Sanytol este sigur pentru suprafețele din jurul animalelor de companie și copiilor.

În cazul animalelor de companie, Sanytol este ideal, deoarece conține ingrediente amare care descurajează ingestia accidentală, iar parfumul nu afectează simțul mirosului animalelor de companie și nu provoacă urinarea. Sanytol también te ayuda a crear un ambiente seguro para tu bebé, protegiéndolo contra virus y bacterias mientras camina a cuatro patas, juega en el suelo, se sienta en la trona o en la bañera. También te ayuda a evitar la contaminación cruzada antes y después de preparar la comida del bebé.

Faceți din Sanytol Dezinfectant Universal o parte din rutina dumneavoastră zilnică și stați fără griji știind că vă bucurați de un mediu curat și sănătos pentru cei dragi.