Toată puterea dezinfecţiei, dar fără clor

Prezenţa bacteriilor în casă este mult mai frecventă decât credem. De-a lungul zilei, fără să ne dăm seama, suntem în contact cu diferite suprafeţe contaminate în exterior şi pe care, atunci când ajungem acasă, le depozităm în locuinţele noastre. De aceea, suntem foarte predispuşi ca aceste bacterii să treacă în organismul nostru.

Deşi în ziua de azi avem deja dezinfectanţi fără clor, în mod tradiţional s-a recurs la alte tipuri de produse de curăţat care nu eliminau aceste bacterii atât de comune pe care le găsim în locuinţele noastre. Deşi, în special s-a folosit în mod necesar clorul ca metodă de dezinfecţie în general, acest produs nu obţine rezultatele pe care le căutăm fără a dăuna suprafeţelor pe care se aplică. Utilizarea clorului atrage după sine anumite inconveniente pe care trebuie să le avem în vedere, cum ar fi dificultatea folosirii acestuia pe suprafeţe delicate, decolorarea rufelor, mirosul puţin plăcut şi multe alte dezavantaje derivate din utilizarea acestuia.

Ca alternativă faţă de clor, Sanytol îţi oferă o gamă de produse dezinfectante capabile să elimine germenii din casă fără să dăuneze suprafeţelor mai delicate, nici să păteze sau să decoloreze rufele, şi în plus, lăsând o aromă foarte plăcută. Trebuie să ştii că este eficace în mod special împotriva bacteriilor mai frecvente din casele noastre, precum S. aureus sau E-coli printre altele şi a ciupercilor.

Avantajele sale sunt multiple: curăţă şi dezinfectează în acelaşi timp, de aceea dintr-o singură mişcare vei economisi mult timp în munca ta de curăţenie pe care îl vei putea dedica la ceea ce îţi place mai mult. În plus, puterea sa Dezinfectantă rămâne neatinsă inclusiv la temperaturi înalte şi nu emană vapori când intră în contact cu alte produse de curăţenie. Nu va trebui să te preocupi, totodată, pentru aplicarea sa pe suprafeţele mai delicate ale locuinţei tale, deoarece aşa cum ţi-am indicat, formula sa nu va dăuna suprafeţei.

În cadrul gamei Sanytol vei găsi diferite produse specifice care vor deveni aliaţii tăi în momentul dezinfectării, căci te vor ajuta în fiecare domeniu unde este necesară o acţiune dezinfectantă în profunzime, pe lângă curăţenie:

• Spray Multisuprafețe
• Spray Bucătării
• Spray Băi
• Recipient pentru curăţenia locuinţei
• Şerveţele Dezinfectante
• Dezinfectant Textile
• Anti pete Dezinfectant
• Odorizant Dezinfectant Casă şi Ţesături
• Aerosol Dezinfectant pentru Încălţăminte

Trebuie să ţii seama întotdeauna că o igienă corectă în casă este cheia evitării infecţiilor, mai ales când în casă locuiesc persoane sensibile, cum ar fi copiii sau persoane în vârstă, sau dacă avem în casă un animal de companie, dar este important să fie însoţită şi de alte obiceiuri igienice, precum spălarea mâinilor, manipularea corectă a alimentelor şi ventilarea zilnică.

Cum ai putut constata, este foarte important ca atunci când cureţi să nu uiţi că igiena nu este completă dacă nu este însoţită de o dezinfecţie în profunzime, pentru că aceasta este modalitatea cea mai eficientă de a putea elimina germenii şi bacteriile cele mai comune din locuinţă. Foloseşte dezinfectanţi fără clor cum este Sanytol şi vei elimin germenii, protejând totodată suprafeţele mai delicate.